Survey

2:08 PM / by Pojan

Assalamualaikum dan salam final exam. Tak habis-habis dengan salam final exam ek? Bukan nak menganjing sapa-sapa yang tak study, cuma sebgai peringatan. Sekurang-kurangnya Pojan menjalankan tanggung jawab Pojan, memberi peringatan kepada yang laen untuk study, sesungguhnya itulah yang terbaik sekarang.

Kalo ingat lagi, Pojan ada tulis pasal Jalan-jalan Cari Makan!: Cafe USM kan? Buat pengetahuan semua, post tu ditulis berdasarkan pengalaman Pojan sendiri, mungkin yang Pojan tulis tu betol, mungkin tidak. SO, kali ni Pojan nak buat survey, biar korang sendiri yang tentukan sama ada Cafe USM tu pada pandangan korang best ke tak. Klik sini


ShareThis