UTP, i'm by your side

11:27 PM / by Pojan

Okay, tajuk post ni nampak mengarut dan juga akan kedengaran mengarut bila disebut-sebut. Hehe. By da way, Pojan da pon berada di UTP. Rindu la pulak kat UTP ni setelah lama bercuti. So, kepada yang mencari Pojan kat Langkawi, sila hentikan pencarian anda sekarang juga! (kalo tengah baca blog ni la :P )

Pojan ingin mengucapkan tahniah kepada semua yang dah dapat result. Kepada yang DL, setinggi-tinggi tahniah dan kepada yang tak DL, setinggi-tinggi tahniah jugak sebab korang dapat jugak result, at least^

Sebenarnya tak tau apa dah nak ditulis, maklumlah dah lebih kurang sebulan la jugak tidak memblogging.....seriusly, taktau da nak tulis apa. Adios

ShareThis