Terfikir Sesuatu~

2:18 PM / by Pojan

Aku abis klas awal ari ni, tapi aku lepak-lepak dulu kat blok-blok akademik....
Tapi boring
Maybe sebab abis kelas awal sangat
Tadi ada kuiz kimia, confident gile masa jawab
balik-balik bilik, dengar la suara-suara bebudak ME merungut
"Baru ar aku tau asal lambat yang gi kelas fizik" - A
"Asal lak?" - B
"Diorang siapkan calculation untuk kuiz tadi tu" - A
" Ko buat tak?" - B
" Aku tak tau kena wat, x wat ar" -A
Aku? Senyap je la, aku x wat jugak calculation tu~
Abis? Korang na leh buat ape kalo dah antar?
Berharap dapat jugak la markah, at least ada.....

Quizes

5:06 PM / by Pojan

So, esok ada quiz kimia, and aku boring dah baca, maybe aku kena wat banyak calculations? Hah~ calculations lagi..... tapi x pe, it's for my own good future^ harap-harap naik soalan yang aku tau jawab sudah le. Then, for lusa, ada plak quiz thinking skill. Subjuek TS ni memang menarik belajar dengan Dr. Ong, setiap kali meangajar, ada saja cerita menarik yang menunjukkan berfikir tu penting untuk kami bebudak ME. Tapi, ramai jugak yang tidonye.... Aku penah jgk tido tapi baru skali. Harap-harap soalan senang jgk nanti^

Welcome, precious guests!!

4:42 PM / by Pojan

Well, this is my first time developing a blog and I'm sure I wont be a pro If I do not start any. Jadi, saya mulakan blog yang plain ni, so harap-harap korang enjoy baca, despite the plain appearance^^ Satu lagi harapan aku, kepada yang cekap wat blog, jangan lak gelak tengok blog ni, tapi bagi la pandangan dan idea (skali dengan cara) nak cantikkan blog ni. Tentang apa yang nak ditulis (im not a writer) tolong jgk bagi pandangan dan idea, bagi je idea x kira gile ke x, asalkan idea. Aku cuba tulis artikel yang best^

ShareThis