Quizez n Tests

3:39 PM / by Pojan

[:] - robot

Hah~ Banyak btol kesibukan pada half sem ni
Banyak gile, sampai x cukup jari pojan nak mengiranye ;p
Xde la, mana ade banyak sampai xleh nak kira, macam bintang la plak banyak sangat kat langit tu
Ye la, as the title suggest, quizes n tests le yang pojan nak citekan.
Half sem ni, terasa macam setiap minggu je nak ade quiz, x quiz ade plak test.
Fuh~ tertekan jiwa dan raga hamba Allah sorang ni
Tapi, memetik kata kawan Sabah pojan "hidup memang begini" memang ada kebenarannya bila difikirkan.
Mane x nya? Masuk higher education, tambah2 universiti, memang lagi sibuk lah berbanding sebelum2, x gitu?
Jadi, "life must go on" sebab setiap saat, kita makin menghampiri kubur, ntah2 esok masuk kubur, sapa tau selain Allah yang Maha Mengetahui? Sebab tu la, kita diminta beribadat seolah-olah tiada hari esok untuk kita, bukannya just menghabiskan masa untuk berhibur semata-mata (pojan x kata xleh berhibur langsung ;p)

Em, satu lagi, kat UTP ni akan diadakan educamp, kepada sesape yang terlibat, tau la kan apa tu educamp?
Ha^^ Pojan cuma nak ucap kepada diorang good luck and do the best
Bukan susah pon educamp, kalo x, xdenye sesape yang dapat scholar Petronas tu^^

ShareThis