Aku bukan gila study, tapi ada banyak test, study je la

9:25 PM / by Pojan

Mood: Kenyang
Doing: Emath ; calculus
Thinking: "harap-harap esok kuiz senang^"
Eating: Nasi goreng telur dadar
Drinking:  Limau ais



Salam sejahtera kepada semua pembaca. Malam ni macam biasa idea nak menulis blog tu x datang. Pojan fikir punya fikir punya fikir, still takde idea untuk post malam ni. Tapi, Pojan nak jugak tulis sumthing, konon jaga blog tak mau bagi bersarang ah. Yeah, tak mau bagi blog ni ada sawang!!


So, bersempena dengan musim sekarang, yakni musim test, kuiz, dan tak kurang yang tengah amik exam, Pojan dengan senang hati membuat sati 'design' khas untuk korang dan juga untuk diri Pojan. Harap-harap benda ni dapat membakar semangat korang semua untuk terus berusaha dalam semua bidang! Yeah!





Nak bisik: Doa-doa kejayaan kita semua ok?

ShareThis