Review: Burger Hentian Sri Iskandar

12:18 AM / by Pojan

Mood : Kenyang dan mengantok
Doing : oh!artis
Thinking : "Bila nak wat tutorial ni~?"
Eating : Nasi goreng V2
Drinking : Bandung V2

Salam membaca kepada blogger sekalian, tidak kira yang guna BlogSpot mahupon Wordpress.

Malam ni terase pulak nak buat review tentang burger yang Pojan makan dengan Aini beberapa hari yang lepas. Buat pengetahuan korang, Pojan agak minat buat review makan-makan, lebih-lebih lagi kalo pasal street burger. Antara impian Pojan adalah nak mencari burger street yang paling sedap dan sudah semestinya halal^^

Location: Terletak di sebelah Hentian Sri Iskandar, beberapa minit perjalanan dengan kenderaan dari UTP.
[...]







Masa sampai kat situ, takde ramai customer, so Pojan pon mengambil peluang untuk meng'order' dan makan on the spot! Fuh, punya la nak try burger kat situ. Pojan order burger ayam cheese manakala Cik Aini pula order burger daging cheese special. (perot besar, makan mau best^). Lepas tunggu dalam tak sampai 15 minit, kami pon dapat burger kami.

Burger ni adalah antara yang tersedap yang Pojan penah makan, Tahniah! Antara ciri-ciri yang best pasal burger sini :

1. Besar
2. Sayur yang banyak sket dari tempat laen.
3. Sos banyak, ada blackpaper sos jgak.

Well, burger ni Pojan pasti bukan burger yang paling sedap, tapi kalo korang orang UTP ataupun korang lalu seri iskandar, jangan lupa singgah untuk menjamah burger ni!

Nak bisik: Sayangnya burger ni bukak waktu malam ja, siang x bukak. Tapi memang street burger nampak lagi best bile bukak malam-malam kan?

ShareThis