Ok, kali ni post test jugak

2:24 PM / by Pojan

Pojan memang ska sngt dah kat blog ni, kalo boleh, nak bawa blog ni hingga ke tahap ramai orang visit. So dalam usaha nak jadikan blog yang ideal, Pojan selalu mencari eksesori-eksesori blog yang sesuai dan kali ni Pojan nak tambah function 'read more' [...]



Kalo korang baca sambungan post ni menggunakan function read more, Alhamdullilah, function tu menjadi. Untuk pengetahuan korang, dalam post sebelum ni Pojan telah mengaplikasikan function menambah password kat post, Alhamdulillah berjaya dah. Nak tengok post tu? Klik sini

ShareThis