It's H1N1, and I'm partially enjoying it

1:42 PM / by Pojan

:-S make no sense

Sebenarnya, pojan dah pon cuti semenjak 1 Ogos agi, tapi mood nak menulis tu dah lama hilang (bercuti), maybe sebab nak cover study kot (yeah, unbelievable, tapi pojan memang study^) Sebenarnya, kalo ikut hati, pojan xmao dah cuti panjang2 melainkan cuti yang memang wajib panjang macam cuti raya, mid-sem, ngan cuti sem. Sebab kalo cuti panjang memang kena kuar duit n tenaga nak balik umah kat Langkawi ni~ tapi nak wat cena, ni cuti darurat, cuti H1N1!! Naseb ada jgk keta untuk digunkan kat Langkawi ni, leh jgk round2^^ bes2. Pojan ada jgk pk pasal benda ape ah nak letak dalam blog ni, cane kalo xda mood nak nulis, tapi ada mood nak wat photo editing n design? N pojan pon terpk nak letak jugak hasil karya pojan yang x seberapa, at least my blog don't s stop for long period^ Below antara gambar original n yang pojan dah edit

sempena H1N1

kek yang cute n sedaaap


ShareThis