Relaxing myself

10:17 PM / by Pojan

:-E BuckToothed Vampire

Ha^ dah lama pojan x menulis luahan hati di blog ini. Yeah, buzy n the most important, xda moooood~ cuti terlalu lama telah membuatkan pojan kehilangan beberapa skil yang penting untuk digunakan di tempat blaja pojan, UTP. Antaranya, menulis, membaca, melihat, mengarot, etc.....

Lebih kurang gitu ah, disebabkan malam ni ada mood sket, pojan teringin pulak nak wat compilation cuti yang pojan dah lalui :

1. Dah dapat lesen L moto dan keta.
2. Dapat moto sendiri, Yamaha 135lc
3. Jadi cikgu tusyen untuk adik sendiri n sorang kawan dia
4. Study peta
5. Msg ngan ramai orang.
6. dan baaaaanyak lagi, xtau dah nak senarai apa ;p

Antara yang agak best terjadi kat pojan, tengok wayang cita TRANSFORMERS: REVENGE OF THE FALLEN. Bagi pojan, cita ni penuh ngan aksi tembak menembak yang futuristik dan lawan2 oleh Autobots n Decepticon (btol ntah ejaan?) n kurang aksi dewasa, menjadikan ini satu cita yang layak mendapat rating bintang 9.5 daripada pojan^^ bes wooo!!

Pada 1 julai 2009 yang lalu, pojan dijemput untuk ke sekolah bagi menerima anugerah daripada Tunku Putri (nama dia paaaaanjang sangat, pojan ingat yang ni ja^) walopon ada banyak agenda masa event tu berlangsung (8.30 pagi- 12.30 ngah hari) tapi ponjan hanya fokus kat masa pojan amik adiah ja^ the rest? Mengarot kat tepi dewan dengan sir. Karim, jgol, zali turut serta dengan pojan. Ye la, bukan nak ada benda bes sangat pon kat dalam dewan tu. By da way, yang memang diri sendiri dapat hadir hanyalah 7 orang (pojan, jgol, karim, zali, dato', cikgu, puih n dines) sebenarnya 8 orang tu, tapi satu lagi seolah tidak ada^^ dan yang lain hanyalah diwakili oleh parent or sedara terdekat ataupon tros tidak hadir

Masa cuti yang baru2 ni juga pojan dapat tau yang salah sorang teman baek lelaki pojan, yakni Fazril sudah punya teman istimewa, sikap dia ni yang mengarot lagi mengarot daripada pojan menyebabkan sukar untuk pojan percaya, namun TAHNIAH diucapkan^^

Yeah, di situ aja nukilan pojan untuk malam ni, dah ngantok dah (walopon awal lagi) besa la tu^^

hidden msg 1: tak adir HAKA tahun ni pon ok ja sebenarnya
hidden msg 2: kawan fazril/dewa namanya ieka/fiya
hidden msg 3: post kali ni xda gambar yang nak dimasukkan sebb xda medium nak uploadkan gambar dari enset pojan~ xkan nak guna gambar tenet ja memanjang???

ShareThis