Happening Friday^

10:10 PM / by Pojan

:-)) Very Happy

Bila dah bangun dari tido, pojan tgk enset dulu, kalo2 ada msg (bukan pojan nak tgk jam pon ;p) n ada satu msg untuk nom Maxis pojan n satu lagi untuk nom Celcom pojan.

Msg untuk nom Maxis:
Fazril said: bangun2 subuh2!! (ada ke patot, dah pukul 7.30 waktu tu, gerak ar awal sket^)

Msg untuk nom Celcom:
Aini said: semoga berdating arini ye.hoho :D (yang ni lagi x btol, bukan pojan nak kuar dating lar, kuar ngan sorang kawan bek pojan ni, Ezatul Fahanis^^)

Then pojan bangun la sambil memikirkan apa yang nak buat arini~ dah pK selama setengah jam (macam lama ja?) pojan bangun la wat apa yang pat0t, mandi, sarapan, n on9 teros^ Hoh, kebiasaan yang x dapat dielakkan. Then, ushar tv, baca paper, those usual things.....

dan.....(gi solat jumaat, xkan nak gtau jugak? ;p)

So, bila dah balik dari Masjid, pojan teros berehat dan ready nak bersiap^ ye la, nak jumpa kawan baek sorang ni^ (bukan slalo nak boleh jmpa, dia muda g, student maktab Langkawi) so, peluang nak jumpa ni ibarat peluang yang datang sekali seumur hidup (bukan seumo idup ar, tu hiperbola sket, xkan nak percaya?)

Tapi masa tu kat taman pojan (Taman Sri Berlian) dah x ujan, so pojan msg tanya Fanis jd ke x? X reply. "Em, maybe ngah on da way kot?" xpa la, pojan pon teros naek moto kesayangan pegi ke Langkawi Parade.

Dah sampai situ, pojan tunggu la dengan penoh sabar....(sabar itu separuh dari iman^) then tgh2 tunggu tu, ternampak la dua orang pompoan, dengan sorang yang pojan familiar, n masa tu pon dia tgk belah pojan jugak, tapi dia terus melangkah ke arah lif (masa tu tunggu kat stage) Then dapat msg dari Fanis kata dia dah smpai, pojan pon naek la atas, g cineplex. Smpai2 ja kat atas, sah orang tadi tu Fanis, ampeh, dia dah lupa pojan kot?? Arghhh

Xpe, lupakan dulu^ then lepas tgk schedule wayang, yang paling ok nak tgk pon cita 'Drag Me To Hell' quite a movie^^ pape pon, Fanis ni banyak la tutp muka dia waktu hantu kuar. Bila abis wayang, tanya la dia napa tutup mata ja? X feeling ar tgk cita antu aklo camtu ;p Fanis jawab dia x ska tgk antu dalam bentuk haiwan, takowt~ kalo orang ok la jugak. Tu dia la yang kata^ Kawan dia pulak (Nad) ok pulak, steady ja tgk cita antu tu. Ha^

Dah abis wayang tu ( abis skali ngan regular pop corn n 7-up, on me) Fanis tanya nak pi mana pulak? Pojan pon ajak la g makan. Then kami pon bincang3 nak makan kat mana, laaaast skali g makan kat food court tingkat atas ja^ (sebab waktu tu hujan, xley nak g mana
So, pojan order 3 burger la untuk 3 orang (on me)^^ n si Fanis pulak bising2 xmo makan sayur yang ada dalam burger tu (pelik jugak dia ni) tapi burger last skali abis jugak 9n sayur tu dia biar je la)

So tamat gitu je la hari pojan bersuka-ria^^ malam ni nak tido awal, saja skali skala tido awal, x salah kan???

Hidden msg 1: Fazril memang 'rajin'^^
Hidden msg 2: saja rajin belanja, elaun baru masuk ;p
Hidden msg 3: Still xtau napa Fanis x makan sayur tu

ShareThis