Bila Test Kimia, Fizik, Calculus dan ICIS dah abes

8:58 PM / by Pojan

[:-) wearing a walkman

Akhirnya, saat yang ditunggu-tunggu pojan telah tiba!! Test yang susah2 dah abes, tinggal yang pojan tak tensi sangat, Test BI. Asalnye Rabu lepas test, atas beberapa masalah yang x dapat diuraikan kat sini, test itu telahpon ditunda. Alhamdullillah, suma test berlalu dengan ok la, nak kata senang x jgk, nak kata susah, dah jawab suma dah pon. Pape pon, bila satu benda dah abes, kita cuma amik pengajaran dari yang lama dan perbaiki diri untuk masa depan, dan itulah yang terbaik. 
Sooooo, bila dah abes test, apa yang perlu dibuat??
1. Bukak posa kat Farouq
2. Nonton kamen rider (suma yang boleh didonlod)
3. Mengarot ngan bebudak meche
4. Cari semangat nak tulis banyak2 kat blog
5. Maen mario forever
6. Study
Errr, yang nombor 6 tu pojan x sure la menulis masa ngah sedar ke separuh sedar^^ Namun terasa jugak nak  study tu bila lepas test (baru nak sedar diri) That's for now, nanti pk plak nak tulis ape. Ja ne

ShareThis