A week to holiday

5:38 PM / by Pojan

:-1 Whatever

...dan syukur ke hadrat Illahi, aku dapat result yang aku x pnah target selama ni (aku target result ni masa nak amik slip tu ja^^). Dapat la 9A, lebih kurang kawan-kawan aku ja.... Bak kata kawan aku, "result camni dah boleh sara hidup ni" Aku dengar je la~

Dari hati aku, aku xde la rasa cam nak melompat ngan result camtu. Sebab? Ramai sangat kat luar tu yang dapat 'result' ≥ 'result aku' .. Paham x equation ni? (gara-gara Mr Samsul, aku dah cekap guna simbol-simbol math) Ha^ Harap-harap dia x terasa lak aku cakap camtu. Abis amik result, aku gi Alor Setar ngan kawan-kawan aku yang dah bekerja, lepak-lepak, then, balik umah Yeh.

ShareThis